AF Erkend


AF_RGB_met_zwart_bijschrift
Van Slooten Schilderwerken Amersfoort b.v.Schildersbedrijf is een AF-erkend bedrijf. Een AF-erkend bedrijf voldoet aan een aantal kwaliteitseisen, waardoor u zeker kunt zijn van een subliem en gegarandeerd resultaat. U herkent de AF-erkende onderhoudsspecialist aan het AF-logo. Het is belangrijk om daarop te letten want dit betekent AF voor u:

Vakdiploma’s
De AF- erkende onderhoudsspecialist beschikt over jarenlange ervaring en de in de erkenningsregeling vastgelegde vakdiploma’s.

Unieke garantie
Een AF-erkend bedrijf gebruikt als enige in Nederland leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Hierdoor bent u zeker van goede afspraken waarnaar verwezen kan worden. Zo is onder andere de garantie op buitenschilderwerk minimaal twee jaar en vier jaar op binnenschilderwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.

Uitgebreide controle
Een AF-erkend bedrijf wordt periodiek door een onafhankelijk deskundigenbureau gecontroleerd op:

  • de kwaliteit van het opgeleverde werk middels mysterie inspecties
  • vak- en bedrijfstechnische diploma’s
  • inschrijving Kamer van Koophandel
  • betalingsgedrag loonbelasting
  • ontvangen klachten en de afhandeling daarvan
  • hantering van de Algemene Consumentenvoorwaarden

Prijs-prestatie altijd goed
AF-erkend tevreden
Of u bij het inschakelen van Van Slooten Schilderwerken Amersfoort b.v. duurder uit bent? Nee, wel duurzamer, en daardoor per saldo waarschijnlijk ook voordeliger. Wij streven ernaar de kwaliteit van ons werk hoog te houden en daarom is het voor ons belangrijk om te weten of de door ons geleverde prestaties naar verwachting en tevredenheid zijn uitgevoerd. U kunt dit natuurlijk na oplevering van de werkzaamheden direct aan ons kenbaar maken, of op een later tijdstip via het AF-Klantentevredenheidsonderzoek.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige onderhoudsspecialist? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan.