Buitenschilderwerk

BuitenschilderwerkHoe kun je de levensduur van houten, steenachtige en metalen ondergronden verlengen? Het antwoord is simpel: met doelmatig onderhoud. Maar de grote vraag is hoe dit te bereiken. Wat komt er allemaal bij kijken? Onderhoud aan onroerende goederen.

Als sinds jaar en dag wordt Van Slooten schilderwerken met dit probleem geconfronteerd. En ondanks de grote ervaring die wij op dit gebied hebben opgebouwd blijft het zoeken naar effectief onderhoud en bescherming een continu proces. Wij, als erkend schilders- en afwerkingsbedrijf, streven ernaar in dit proces van effectief en doelmatig onderhoud koploper te zijn. Wij lopen veelal, op het gebied van nieuwe technieken, materialen en klimmaterieel voorop.

Bezig zijn met bescherming van diverse ondergronden d.m.v. schilderwerk is een veelomvattend terrein waarbij niet in het minst organisatorische- en budgettaire oplossingen hun aandacht vragen. Een door ons opgesteld advies, eventueel uitgewerkt in een meerjarenbegroting, leidt veelal tot een concreet plan van aanpak. Hiervan zijn in de loop der jaren, door u zeer zeker de vruchten te plukken. Een vakkundig en doelmatig onderhouden pand geeft u niet alleen een esthetische voldoening maar zal ook in de toekomst zijn waarde behouden.

Van Slooten kan voor u in dit proces vast en zeker een partner zijn.

Voorbeeldprojecten

VvE Heerenhuizen op den Berg
Hollander Techniek
Universiteit Wageningen