MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)

Afval

De bouwsector heeft een zeer grote impact op duurzaamheid. Van alle aardse grondstoffen in de wereld wordt 50% gebruikt in het bouwproces. Bouwafval is een van de grootste afvalstromen. Daarom heeft Van Slooten Schilderwerken er bewust voor gekozen haar afvalstromen goed te beheren. Op eigen terrein wordt glas, ijzer, aluminium, kit- en verfproducten gescheiden van de overige afvalproducten. Alle metaal- en glasproducten worden ter recycling aangeboden bij de gespecialiseerde recyclingbedrijven.

Arbo

Van Slooten Schilderwerken is zuinig op haar personeel en stelt om deze reden alle benodigde beschermingsmiddelen aan haar personeel ter beschikking. Zo dragen al onze medewerkers veiligheidschoenen en is al ons materieel gekeurd volgens de laatste richtlijnen.

Van Slooten doneert aan 1We – Een Wereld Idee

nieuw-1We-logoOok in 2015 heeft Van Slooten maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Naast de stichting Kinderen helpen Kinderen, steunen we nu ook 1We – Een Wereld Idee. Deze Amersfoortse ontwikkelingsorganisatie nieuwe stijl helpt kansarme mensen om zich te empoweren. Dat gebeurt met concrete tools, waarmee ze een structureel inkomen kunnen genereren. Proglass doneerde 1 riksja, 7 kippen, 13 dekens en schoolgeld voor een kansarm kind in Bangladesh. Totale waarde: € 500.

1We_riksja

Kinderen helpen kinderenKinderen helpen kinderen

Van Slooten Schilderwerken is actief supporter van De Stichting Kinderen helpen Kinderen dat kinderen steunt in het weeshuis Noel in Rwanda. http://www.kinderenhelpenkinderen.nl

Sponsoring ATV AltaAlta Logo

Al vele jaren zijn wij sponsor van tennisvereniging Alta. Door het plaatsen van een reclamebord in het clubhuis dragen wij bij aan de financiële ondersteuning van de club.

Sponsoring AFC Quick 1890, voetbalelftal D5Quick

Van Slooten Schilderwerken is teamsponsor van het jeugdteam D5.

Sponsoring AMHC, hockeyelftal meisjes D2

Van Slooten Schilderwerken is teamsponsor van het jeugdteam meisjes D2.

unnamedunnamed (1)