Winterschilder regeling

Logo WinterschilderPROFITEER VAN ONZE WINTERKORTINGEN

De winter is bij uitstek juist dé periode om uw huis, appartement of kantoor van binnen compleet in het nieuw te steken. Nieuwe frisse en moderne kleurtoepassing in uw woonkamer, hal, trappenhuis en slaapkamers. Wie droomt daar nou niet van….
Geheel vrijblijvend kunnen wij u adviseren over kleur, de nieuwste materiaal- toepassingen en verwerkingsmethodes.

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en voorzieningen zijn wij in staat in veel gevallen ook het buitenschilderwerk van uw woning of appartement het gehele jaar door uit te voeren. Buiten gebeurt dat vaak door middel van steigerbouw, afschermingen en speciale ‘winter’-verven. Uiteraard kunt u dan ook volledig rekenen op onze kwaliteitsgaranties en deskundige begeleiding.

Daarnaast kunt u door de winterschilder juist ‘s winters voor uw buitenschilderwerk in te schakelen ’s zomers ongestoord van uw tuin of balkon genieten. Naast schilderwerk kunnen wij u volledig ondersteunen bij het in kaart brengen en bij de uitvoering van het totale onderhoudspakket. Te denken valt hier aan stukadoorswerk, interieurbouw, glas- en timmerwerk.

Zowel op binnenschilderwerk als op het afgeschermde buitenschilderwerk geven wij u dit jaar een extra hoge winterschilderkorting van maar liefst 10%. Dat betekent dat u voor minder geld volledig profiteert van het vakmanschap dat wij al meer dan 110 jaar in huis hebben.

Steeds meer mensen kiezen de laatste jaren voor de gekwalificeerde winterschilders van Van Slooten Schilderwerken. Vanwege de kennis, de ervaring en de hoogwaardige producten waarmee wij werken. Maar ook zeker vanwege tijdsbesparing, het gemak en natuurlijk de kwaliteit van het werk.

Kortom onderhoud is zeer zeker de moeite waard deze winter. Boven op de winterkorting profiteert u dit jaar nog steeds van het sterk verlaagde BTW-tarief op schilder- en stukadoorswerk. Dit geldt voor u als u een woning heeft die ouder is dan 2 jaar. Want dan betaalt u voor binnen- én buitenwerk geen 21%, maar slechts 6% BTW ! Dus hebt u deze winter nog schilderplannen neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Telefonisch of via ons speciale e-mailadres: info@vanslooten.nl